Creatie van audioproducten – onthuld – 3 methoden om uw audioproductcreatie te stimuleren

Afgezien van e-boeken, rapporten en nieuwsbrieven, behoren audioproducten zoals mp3’s, podcasts en cd-series tegenwoordig ook tot de best verkochte informatiebasisproducten. Persoonlijk vind ik ze veel gemakkelijker en leuker om te maken. In vergelijking met het schrijven van eBooks hoef ik voor deze producten niet meer dan één dag achter mijn computer door te brengen, aangezien ik een audioproduct van 30 minuten in minder dan 12 uur kan afmaken. Het is duidelijk dat het vastleggen van uw gedachten en ideeën veel sneller gaat product vergelijker dan het opschrijven ervan. Een ander ding dat ik leuk vind aan audioproducten, is dat ze een hogere waargenomen waarde hebben. Hierdoor zijn online gebruikers bereid meer geld uit te geven aan deze producten in vergelijking met nieuwsbrieven, rapporten en e-boeken.

Zo kunt u uw creatie van audioproducten stimuleren:

1. Plan vooruit. Je kunt niet zomaar je microfoon pakken en een geïmproviseerde presentatie geven. Als u wilt dat uw producten erg georganiseerd en goed doordacht klinken, moet u deze taak zorgvuldig plannen. Identificeer een plek die vrij is van vervelende achtergrondgeluiden of een ideale plek om op te nemen. Zorg ervoor dat alle gereedschappen en apparatuur die u nodig heeft direct beschikbaar zijn. Bepaal ook van tevoren welke onderwerpen u wilt bespreken en welke specifieke informatie u met uw klanten gaat delen. Als u al deze dingen en meer weet, kunt u het maken van uw audioproducten veel eenvoudiger en beter beheersbaar maken.

2. Geef uw klanten een geweldige luisterervaring. Let op uw toon wanneer u uw opname maakt. Je mag absoluut niet overstuur, saai of veroordelend klinken. In plaats daarvan moet u via uw stem een imago van professionaliteit uitstralen. Dat betekent echter niet dat je de hele tijd stijf of te formeel moet klinken. Het zou zelfs beter zijn als je vriendelijk, spontaan en warm kunt klinken om je luisteraars gemakkelijk op hun gemak te stellen. Let goed op uw dictie, volume, snelheid en uitspraak.

3. Maak het informatief. Net als bij andere informatiebankproducten, is het een must dat u uw klanten geweldige, waardevolle informatie biedt, aangezien dit is waar ze echt voor hebben betaald. Zorg ervoor dat u hen de meest geschikte antwoorden op al hun vragen geeft of help hen de kwaliteit van hun leven te verbeteren door hun dringende problemen op te lossen of hen nieuwe vaardigheden aan te leren. Geef deze mensen diepgaande en volledige informatie, aangezien dit de enige manier is om hen veel waar voor hun geld te geven.

Trouwens, wil je de geheimen van de newbie-vriendelijke insider leren kennen om jaar na jaar een stabiel, bloeiend bedrijf online op te bouwen? Kom eens langs in ons vriendelijke Business Builders Cafe op http://infobusinessuniversity.com/cafe voor de nieuwste nieuwe marketingtechnieken… die gewoon prachtig werken. U zult houden van wat u ontvangt!

In dit artikel wil ik het hebben over klantvertrouwen en productprijzen en deze twee met elkaar verbinden.

Als u meerdere producten heeft en u biedt dure producten aan, dan moet u echt werken aan het opbouwen van vertrouwen.

Wanneer iemand iets online gaat kopen, heeft hij een zekere mate van vertrouwen nodig voordat hij geld uitgeeft.

Als je even aan jezelf denkt en laten we aannemen dat je op het punt staat iets te kopen. Een item kost $ 10 en een ander kost $ 500. Denk nu na over het niveau van vertrouwen dat u nodig zou hebben om tevreden te zijn over het kopen van het product van $ 500 in vergelijking met het product van $ 10.

U kunt gemakkelijk zien dat u veel meer vertrouwen nodig heeft in de persoon of het bedrijf dat het duurdere product produceert.

Denk nu aan je eigen bedrijf. Stel dat u een product heeft dat $ 10 kost en een ander product $ 1000. Wat moet u doen om het duurdere product te verkopen?

U kunt zien dat het echt belangrijk is dat u voortdurend werkt aan het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid als expert in uw niche, zodat mensen uw duurdere producten kopen en dit omvat ook uw coachingprogramma als u dat heeft.

Dus hoe hoger u uw producten prijst, hoe meer vertrouwen u moet ontwikkelen.

Het gebruik van een e-mailcampagne om vertrouwen op te bouwen is een geweldige manier om dit te doen en dit kan tot op zekere hoogte op de automatische piloot worden gedaan. Het is duidelijk dat je beschikbaar moet zijn om persoonlijk alle vragen van je abonnees te beantwoorden, want dat ontwikkelt op zich al een enorme hoeveelheid vertrouwen. E-mails kunnen ook gemakkelijk worden gepersonaliseerd.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.