Hoe u een comfortabel paar schoenen met hoge hakken kiest

Red heels 18 cm PASSION-709 pleaser sandals high heels platform

Het leven zit altijd vol paradoxen. Er is een populair gezegde dat zegt dat een goed medicijn voor de gezondheid bitter smaakt in de mond. Hoewel veel wetenschappers op verschillende gebieden hebben bewezen dat het dragen van schoenen met hoge hakken vreselijk schadelijke gevolgen heeft voor de voeten van vrouwen, is de passie van vrouwen voor deze schoenen nog helemaal niet afgenomen. Voor visit https://www.heels-high.nl de meeste vrouwen zijn schoenen met hoge hakken een must om mode na te streven, tot op zekere hoogte is het ook een symbool van mode. Voor een klein aantal vrouwen zoals ik dragen we hakken voor speciale gelegenheden. We dragen ze bijvoorbeeld schoenen naar het werk, gaan naar formele feesten of ceremonies of hebben een belangrijk sollicitatiegesprek. Om voor ons een comfortabel paar schoenen met hakken te vinden, volgen hier enkele adviezen:

1. Geef onszelf meer tijd om vertrouwd te raken met onze voeten.

Voordat u uw schoenen kiest en koopt, moet u de exacte vorm van uw voeten kennen. Bijv. u moet weten of u een probleem met brede voeten of tarsoptosie heeft. Kies niet degene die niet bij je passen. Ik zal mijn persoonlijke ervaring met jullie delen. Op een dag ging ik naar het winkelcentrum om een paar schoenen met hoge hakken te kopen voor een interview. Na uren zoeken heb ik uiteindelijk een paar uitgekozen, ook al waren ze maat 6, maar ik draag maat 7. Ik dacht dat het geen probleem zou zijn, aangezien er maar een klein verschil was tussen de maten van de schoenen. Mijn voeten waren echter vreselijk gerafeld na de eerste keer dragen, wat erger is, mijn voeten raken gemakkelijk gewond en rafelen terwijl ik ze voor een volgende keer draag. Vergeet niet dat elk merk schoenen zijn unieke standaardmaat heeft, dus het is beter om de schoenen te passen of een paar handgemaakte schoenen te kopen.

2. Let op de informatie van de schoenen.

Over het algemeen geldt: hoe dikker de hiel, hoe ronder de neus, hoe comfortabeler de schoenen met hoge hakken. Bovendien zijn schoenen met hoge hakken van echt leer zoals kalfs-, koeien-, varkens- of schapenvacht zachter en flexibeler dan die van kunstleer. Wat betreft beginners die schoenen met hoge hakken dragen, kun je beter geen punthakken kiezen, omdat dit soort schoenen gemakkelijk een evaginatie van de grote teen kan veroorzaken. De voet is het tweede hart van het menselijk lichaam, zodra de teen wordt platgedrukt door een smalle neus, zal de bloedcirculatie worden aangetast, wat de gezondheid extreem indruist, daarom zijn leren schoenen met knobbels niet wenselijk. Bovendien moet u tijdens het dragen van de schoenen zijden kousen aantrekken, zodat ze u helpen de pijn veroorzaakt door uw hielen te verminderen.

Vrouwen met hakken lijken altijd charmanter en mooier dan vrouwen met vrijetijdsschoenen. Deze schoenen zorgen echter voor meer druk op onze benen, knieën en rug als we ze lange tijd dragen. Om onszelf te beschermen tegen de verstoring van de hielen en om te genieten van de schoonheid ervan, kunnen we de draagtijd verkorten en af en toe onze voeten, schacht en knieën masseren.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.