Reis naar het Isle of Wight

Kunnen we echt door de tijd reizen? Het korte antwoord is absoluut! Dat is juist. Ieder van ons heeft het vermogen om vooruit te springen in de tijd, zelfs als we ons de situatie niet realiseren. Als je een sprong naar de toekomst wilt maken, kun je snel in slaap vallen en een paar uur later wakker worden, toch? Natuurlijk is dat bedrog, toch zijn dit deze. We willen weer terug kunnen naar de dwaze fouten die we vaak hebben gemaakt, en deze opnieuw kunnen maken. wie zou niet willen dat ze weer met hun 15-jarige zelf konden praten? Leg neer dat je niet de fouten moet maken die je hebt gemaakt (of dat zullen ze wel doen). Of misschien reis je liever een behoorlijk lange tijd met 500 en zie je die vliegende auto’s die mij in het jaar 2000 waren beloofd. Gelukkig is tijdreizen theoretisch mogelijk.

Wat bijvoorbeeld als ik terug in de tijd reis en de Tweede Leuke activiteiten op Curacao Wereldoorlog heb voorkomen? Klinkt als een briljant idee toch? Er zouden talloze levens kunnen worden gered, ik zou worden geprezen als de held! Niet noodzakelijk. Hoewel ik levens zou redden, zou ik ook anderen vernietigen. Hoe zit het met alle technologie waar we vandaag de dag op vertrouwen, die uiteindelijk in de oorlog zijn ontwikkeld, omdat straalmotoren en kernenergie. In feite kan de wereldkaart heel veel soorten bevatten. We zouden zelfs slechter af kunnen zijn dan simpelweg de geschiedenis als kenmerken achter te laten.

Het probleem is dat de meeste reisaanbiedingen geen reizen verkopen, maar alleen maar doen alsof ze eindigen. Er is niets mis met het verkopen van reispakketten en het verdienen van geld en commissie. Als u een luxe vakantiepakket kunt verkopen en uw klanten 60% kunt behouden als ervaren mensen dat pakket zelf hebben geregeld, dan heeft u meer capaciteit. Maar dat is NIET het geval en de reisaanbiedingen verdienen geld.

Vroeger, vóór de rijkdom aan directe kennis die beschikbaar was over vrijwel alles wat met internet te maken heeft, kon de reiziger voor u een nieuwe traditionele reisprofessional (een reisagent) inschakelen. Deze professional zou hun klant op de hoogte houden van hun vakantie-ervaring, de budgettaire beperkingen en de persoonlijke verwachtingen van hun klant.

Als u uw checklist voor reisplanning ontdekt, heeft u waarschijnlijk ergens een fotokopie met de gewenste informatie en niet-gepubliceerde nummers. Gebruik een telefooncel (of surf op internet naar Skype) en bel de internationale collect-nummers die u heeft verzameld voordat u vertrok. Een individu heeft een soort kaart nodig die naar u wordt gemaild, en een paar voor de hand liggende methoden van de bank in de buurt, laten ze daarheen verzenden, waarna de pick-up naar boven gaat. Als uw paspoort is gestolen, ga dan met uw eigen fotokopie bij de hand naar het dichtstbijzijnde consulaat. Het is ook een goed idee om aangifte te doen bij de politie. Ga dan zitten, bestel een biertje en probeer van deze bijzondere prachtige plek te genieten waar je zo naar had uitgekeken.

Hoe veel? Nou eigenlijk niet veel, en in veel gevallen zul je zeer verbaasd zijn over hoe goedkoop het kan zijn. Ze kennen de beste prijzen en aanbiedingen die op een bepaald moment beschikbaar zijn. Ze zullen zowel de economische als de politieke onrust in een paar regio’s kennen.

Met reisportemonnees kunt u uw kaarten, uw contant geld, uw reischeques, uw identiteitsbewijs, uw reisdocumenten EN uw smartphone op één locatie bewaren. Het belangrijkste is dat u meestal op zoek kunt gaan naar een portemonnee met voorvak, het zal gemakkelijker zijn om alles in uw voorvak op te bergen en tegen diefstal.

Uiteindelijk worden er controles gedaan om het gastbureau of anders de reisbranche te kunnen benaderen. Zelfs als het reisbureau zegt dat het oké is dat uw klanten naar u kijken, oefen dan niet. Ontvang commissies van uw gastbureau, tenzij u reislicenties kunt verkopen. Zodra u uw aanbetalingen en betalingen heeft ingediend, zal het gastbureau of het reisbureau u uw commissies verstrekken, op basis van uw conformiteit.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.